Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

 

1. Wie heeft mij genomineerd? 
Iedereen mag bij het uitbrengen van een stem zijn of haar favoriete clubheld nomineren. Clubhelden die door iemand genomineerd zijn maar dit liever niet willen, kunnen zich door een e-mail te sturen naar vragen[@]clubheld2017.nl. 

 

2. Mogen er meerdere genomineerden per sportverenigingen deelnemen?
Jazeker, dat is geen enkel probleem.

 

3. Wat kan ik als Clubheld winnen?
De te winnen titel levert veel publiciteit op zowel voor de Clubheld zelf als voor de sportvereniging. Daarnaast ontvangen alle gemeentewinnaars gratis een prachtige digitale oorkonde om de titel uit te dragen. En wie weet word je verkozen tot regiowinnaar. 1 van de 15 winnaars van een regiotitel wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. Tijdens de Award Uitreiking op XX november krijgt iedere regiowinnaar 1 minuut om de vakjury te overtuigen waarom hij/zij de landelijke winnaar is. Hierbij mogen geen hulpmiddelen worden gebruikt. De Clubheld zelf moet de vakjury overtuigen. De vakjury kiest vervolgens de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,- voor zijn of haar sportvereniging. 

 

4. Hoe worden de gemeentewinnaars bepaald?
In iedere gemeente wint de Clubheld met de meeste stemmen.

 

5. Hoe worden de regiowinnaars bepaald?
Lees hier hoe de 15 regiowinnaars worden verkozen en hoe de landelijke winnaar wordt verkozen.

 

6. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Roep iedereen op om een stem uit te brengen. Dit kan via een emailnieuwsbrief naar alle leden van de sportverenigingen en via Social Media zoals Facebook en Twitter. Maak gebruik van het gratis promotiemateriaal dat hiervoor beschikbaar is. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

 

7. Mijn naam staat verkeerd op de website, kan dat  gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen[@]clubheld2017.nl

 

8. Wie mogen er genomineerd worden?
Een Clubheld moet voldoen aan deze definitie: "een natuurlijk persoon die (vooral) op vrijwillige basis zich inzet voor een in Nederland statutair gevestigde sportvereniging die is aangesloten bij een landelijke sportbond, die op haar beurt is aangesloten bij NOC*NSF". 

 

9. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 31 oktober 2017 gestemd worden.

 

10. Mijn nominatie is nog niet zichtbaar, hoe kan dat?
Zodra je jouw clubheld hebt genomineerd kan het even duren voordat deze zichtbaar is. Houd rekening met een halve á hele dag voordat jouw nominatie op de website staat.

 

Heb je een andere vraag, stel die dan via vragen[@]clubheld2017.nl.

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company.

Volg ons